Konečná. Nevystupovat.

Konečná. Nevystupovat.

Anotace: .

Topíš mě ve svých slzách
přesvědčuješ o tvých pravdách.
Výčitky jsou přesyceny slovy
našim slibům chybí činy.

I když se hodně snažíme
pořád si vzájemně
umíráme v náruči
po krk ve smutku a odcizení.

Tramvají jezdím na konečnou,
cestu zpět považuji za zbytečnou
pláču u neznámých hrobů
přešlapuji u vykřičených domů.

Všechny krásný vzpomínky
rozežíraj moje vnitřnosti
a pamět' to pořád
mrcha, nechce vzdát.
Autor Tecka 2, 08.08.2008
Přečteno 394x
Tipy 7
Poslední tipující: 6thSun, blue, Myrja, Holis, Egretta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

básnička je to ale pěkná :)

09.08.2008 00:41:00 | blue

ou tak to znám :(

09.08.2008 00:40:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí