TY

TY

Anotace: kdysi byla složena pro jednoho človíčka, ale časy se mění

Každá chvilka, kdy Tě nemám u sebe je nekonečná,
za jediny Tvůj polibek jsem neskutečně vděčná.
Ačkoli měsíc je jen chvíle krátká,
nechci ať se za námi někdy zavřou vrátka.

Znamenáš pro mě strašně moc,
zdá se mi o Tobě noc co noc.
Když vidím Tě srdíčko mé bije,
ztratit Tě, tak asi sotva žije.

Jsi pro mě sluncem které pálí,
s Tebou cítím se jak anděl v ráji.
Jsi jako vzduch bez něhož nelze žít,
jsi všechno co jsem kdy chtěla mít.

A já Ti děkuji, za každičký okamžik, kdy mohu s Tebou být,
děkuji, že dal jsi mi sílu žít.
Autor Manndarinka, 08.08.2008
Přečteno 494x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

taková je síla lásky,lepší básně než od této múzy snad ani být nemohou

10.08.2008 15:13:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí