Bolest lásky

Bolest lásky

Anotace: pokora přichází skrze bolest

Vyhýbám se
ranním rozbřeskům
žáru poledního slunce
krvavým západům
a přesto ke mně pronikly tóny houslí
a přivábily tlukot tvého srdce

Marná touha mě vhání do lesa
za ranního rozbřesku,
snesu i polední žár slunce,
ale když krvavý západ zalije
i koruny všech opuštěných stromů,
bolest mne srazí do zetlelého listí
chci překřičet tlukot tvého srdce,
které nebije pro mne
a zní jako umíráček
za důvěřivý úsměv,
který zamrzl
za paprsek světla,
který protnul mojí duši

Co mohlo být a není...
Autor lamiela, 08.08.2008
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: malá Čarodějka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí