Zítra

Zítra

Anotace: Už zítra tu budeš...

Už zítra mi přijedeš,už zítra budeš se mnou,
nemohu tomu uvěřit.....píchněte mě jehlou.
Už zítra bude slunce na tvé líce hřát,
zítra Ti budu moct své Srdce opět dát...
Už zítra budou mé pocity opět,
tak jak mají být,
bude mi stačit znova se Tě dotknout,
znova začít žít...
Stále musím počkat ještě pár chvil,
než Tě uvidím,
než se Tě dotknu,
než pocítím ten cíl.
Autor Lukii, 09.08.2008
Přečteno 538x
Tipy 1
Poslední tipující: SZN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná, nedočkavost z toho srší

10.08.2008 15:08:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí