Jsi ten jediný!

Jsi ten jediný!

Anotace: Večer, co jsem tě poznala ihned jsem se zamilovala. Stále tě vidím před očima stát, a stále tě vidím se usmívat.

Sbírka: Tajuplný svět vnitra mého ;)

Večer, co jsem tě poznala
ihned jsem se zamilovala.
Stále tě vidím před očima stát,
a stále tě vidím se usmívat.

Jsi jediný, na kterého ráno myslím,
jsi jediný, po kterém tak strašně toužím.
Jsi jediný, o kterém si nechávám zdát,
jsi jediný, který mi nedává spát.
Jsi jediný, se kterým bych chtěla žít,
jsi jediny, se kterým chci navždy být.

V ruce držím zmuchlaný papír bílý,
chtěla bych ti napsat dopis dlouhý.
Jak tě nemůžu vyhnat z hlavy
a jak bych chtěla být s tebou dohromady.

Jsi ten jediný, komu chci své srdce dát,
jsi ten jediný, kterého budu navždy milovat.
Ty jsi má duše, ty jsi mé tělo,
strašně líbat tvé rty by se mi chtělo.

Nemůžu na tebe zapomenout,
nemůžu tě vyhnat z hlavy.
Nechci, aby to vše byl jen sen,
ale, aby to bylo doopravdy.

Ty jsi ten jediný, kterého bych chtěla mít.
Ty jsi ten, kterého bych chtěla políbit.
Ty jsi ta nejkrásnější hvězdička
co nevychází jen v noci,
ale, která žije navždy.

Simple I love you!
(jednoduše tě miluji!)
Autor MjUzIKberus, 09.08.2008
Přečteno 471x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí