Čas klidu a míru

Čas klidu a míru

Anotace: Jsou Vánoce, a já tajně sním, že tě zase uvidím. Jsou Vánoce, jak překrásný je to čas, u mě je to však naopak....

Sbírka: Tajuplný svět vnitra mého ;)

Jsou Vánoce,
a já tajně sním,
že tě zase uvidím.

Jsou Vánoce,
jak překrásný je to čas,
u mě je to však naopak.

Jsou Vánoce,
a já tu sedím sama,
mám plnou hlavu snama.

Jsou Vánoce,
a já přemýšlím o nás dvou.
Jaké by to asi bylo,
kdyby se nestalo
to co se stalo.

Jsou Vánoce,
čas klidu a míru
a já zapomenout nemohu.
Chtěla bych slyšet tvoje slova
a to zas a znova.

Jsou Vánoce,
a za okny padá sníh bílý,
a já vzpomínám na tvůj smích milý.

Jsou Vánoce,
a do očí slzy se mi hrnou,
když naši písničku hrajou.

Jsou Vánoce,
a já už jednu věc vím,
že musím skončit s tím trápením.
Autor MjUzIKberus, 09.08.2008
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí