TI

TI

Anotace: snad dokážeš mne milovat ač známe se jen dva dny

před smrtí prohlédnu
tváří jejíž podobou se přetváříš
zbydou mi oči
bez pláče

v tvé vlastní nahodilosti
přítomnost mého soužení

až každou vteřinou
mému vnitřnímu já se připodobníš
nezbude nic
než klanět se TI

slunce bez výsluní
má ve své tváři skrytu
jedinečnost Tvou
ničím nekončící prázdnotu
oka mžiku
Autor ricda, 09.08.2008
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, kikis, Lasska, 6thSun, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí