Nebe nad námi

Nebe nad námi

Anotace: Můj první pokus o básničku, buďte shovívaví....

Pohled do očí, střet dvou odlišných světů,
žádná slova, tisíce pochopených myšlenek,
vyšly hvězdy......

Tichý povzdech, křik bušícího srdce,
hořká slza, přesladký polibek,
nad námi zářící obloha...

Studená zem, samětově teplé dlaně,
nevyřčená přání, ozývající se touha,
nebe které nám patří.....

Světlo roztínající tmu, slepota co mi zastírá hlavu,
mlčenlivý výkřik, hlasitý šepot,
blikající Velký vůz......

Tvé jméno vyryté střepem do mého srdce, má duše skrytá pod tvou kůží,
bolest z lásky, radost z bolesti,
padá hvězda.......mám si něco přát?
Autor Black Swan, 09.08.2008
Přečteno 400x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Grafomanická MIA, Caracol, Holis, Verena, LauraKošinová
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

taky se mi líbí :)

25.09.2009 10:17:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Ou jak procítěné. Opravdu krása!!!

14.08.2008 22:12:00 | Mademoiselle S.

Líbí se mi obsah tvé básně, vážně hezký, procítěný, pocitový!

10.08.2008 18:54:00 | Caracol

něco si přej...ale hlavně piš..je to nádherné jako jízda v saních zasněženou plání...

09.08.2008 22:20:00 | Verena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí