Otázky

Otázky

Anotace: ...

Pověz mi...

Proč květiny v noci nerozvinou své poupě,
Proč po blesku následuje hrom
Proč štěstí stojí na kulhavé noze,
Proč černá zvěstuje blízký skon

Odpovíš mi?...

Proč mám klíč, přesto branou neprojdu,
Nač ty stopy v písku, když rozfouká je vítr
Proč na hvězdné paprsky nedosáhnu,
Proč čas je náš špatný kmotr

Znáš snad odpověď?...

Nač potřebují hory údolí,
Proč o trochu vody prosí poušť,
Proč sejde na tom, jestli odpovíš,
Proč příboj se tříští o zemskou souš

Pro tohle všechno rozkvetla láska,
láska skrytá v pavučině strachu,
ale navždy zapsaná v mém srdci.
Vím, že všechny odpovědi už znáš...
Autor Kačka Ranglová, 10.08.2008
Přečteno 375x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, Robert Thomas, Radek.oslov.Šafárik, Indigo, Emma Kulíková, Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí