Dnešní noc

Dnešní noc

Anotace: ...bez komentáře :-))))

Dnešní noc úžasná byla
celá jsem se v tobě utopila
Když milovals mě celou noc
a já tak šťastná byla.

Je mi s tebou lásko fajn
jak dlouho s nikým nebylo mi
o lásce neměla jsem šajn
než přišels ty a znovu probudil ji.

Děkuju ti za to moc
má duše už zkomírala
Tys ukázal mi dnešní noc
že jsem se v tobě nemýlila

Prožijem ještě spoustu takových nocí
a spoustu dní...
Teď už vím, že nebyla poslední
Autor Ladí, 10.08.2008
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: Štěpina G, Caracol, Aka Kiss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné, přeju vám to...

10.08.2008 15:58:00 | Caracol

příjemná báseň, i ten rým ve druhé sloce dobře zní tak sT

10.08.2008 15:01:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí