Červená

Červená

Anotace: Nikdy jsem nepotkal nikoho, jako jsi ty, dívko s červenými vlasy...

Červená je tou barvou,
jež upoutala mé oči,
jako bych byl v mládí larvou,
která s křídly motýlka skončí.

Tak jako motýly i mne ta barva vábí,
jakmile ze své kukly vyletí.
Putují pak vzduchem jak koráby
za ní, už celá staletí.

Jsou však moc slabí,
aby mohli utrhnout ten rudý květ.
A já patřím mezi sraby,
co kvůli ní neopustí tenhle svět.

Červená je tou barvou,
kterou ze srdce jistě ztrácím.
Červená je tou barvou,
kvůli které teď krvácím.
Autor nhima, 10.08.2008
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Likynka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

paráda, smutná procítěná a velmi hezky napsaná,

10.08.2008 15:17:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí