Pojď ke mě, ale jen pomalu a lehce

Pojď ke mě, ale jen pomalu a lehce

Anotace: taková zvláštní,...

Vždy stejné je naše setkání,
jsem hravá a tvých dotyků hladná,
motám se v pavučinkách laskání,
pak najednou jsem odtažitá a chladná.

Já chtěla bych Ti vroucí lásku dát,
chtěla bych se s tebou pořád smát,
chtěla bych ti svou duši ukázat,
tak moc bych chtěla s Tebou se životem hnát,
... však bojím se dalšího pádu
... po tvé lásce rvoucím hladu

Tak pojď ke mě, ale jen pomalinku,
nebo zas do ringu ručník hodím,
počkej, možná dlouho, možná jen chvilinku,
a neboj se, že za nos Tě vodím.
Autor Melfëa, 18.08.2005
Přečteno 538x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí