...bez názvu....

...bez názvu....

Anotace: stává se ,že se v životě objeví NĚKDO,pak zmizí,zas objeví a furt dokola.ovlivňuje vás,ani o tom neví a vy nechápete PROČ se to děje

již pouhá myšlenka stačí
a má tvář se tiše mračí
co ta myšlenka znamená?
jsem sama z ní zmatená
míchám si karty osudu
na výsledek radši čekat nebudu
že cosi nahoře si se mnou hraje,vím
o mých myšlenkách nic nepovím
jednou je tu,a pak se ztratí
znervózní mne a klid můj zhatí
v myšlenkách dál mne provází
jak se objeví,tak tiše odchází...
Autor Lilith-m, 10.08.2008
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí