Proč zrovna dnes

Proč zrovna dnes

Anotace: proč zrovna dnes....

Proč zrovna dnes
si slunce usmyslelo
že překročí
svou mez

Proč zrovna dnes
je modré nebe,
bez mráčků
a motýli se honí
tam a zpět

Proč zrovna dnes
když každý úsměv zabolí
přetvářka a samota-
klam, že všechno zahojí

Proč zrovna dnes
se nechcí usmívat
proč zrovna dnes
chci celý svůj svět proklínat

Já vám to řeknu
proč zrovna dnes
proč jaký koliv den
proč smutek překročil svou mez

proč zrovna dnes
si stesk usmyslil
že překazí mi lest

nechci tlukot srdce
nechci slyšet vlastní tep
svoje srdce dala bych mu bez okolků hned

přijal by ho?

nepřijal by
už to není jako dřív
tak proč zrovna dnes
chci udělat ten hřích
Autor Elizabeth-Lili, 11.08.2008
Přečteno 388x
Tipy 7
Poslední tipující: J.Švihovský, cevert, carodejka, Bíša, bokken
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zajímavá.

23.12.2008 17:42:00 | J.Švihovský

Ono to tak chodí

01.09.2008 18:02:00 | cevert

Moc hezke Elíííí.

18.08.2008 22:22:00 | carodejka

Srdce si nevybírá den...

11.08.2008 15:45:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí