Rozchod

Rozchod

Anotace: Tak po básni Zklamání, přišel přece jen konec, který jsem nečekal...

Střílej, dívko krutá,
na mé srdce zlomené,
ani netušíš jaká jsou to muka,
když Tvé city ke mě jsou ztracené.
Střílej, protože já nechci žít,
když míjíš mě potichu,
nechci na tomto světě být,
když nenajdu v Tvém náruči útěchu.

Stojím a dívám se Ti do očí,
Ty však jen se usmíváš,
jak jen mne to vytáčí,
když mým citům se posmíváš!
Vůbec se mi nezdálo,
že tak podlá by jsi byla
a přece se tak stalo,
tak proč cítíš se tak nevinná?
Autor Démon, 11.08.2008
Přečteno 465x
Tipy 4
Poslední tipující: Erion Fate, Ette, bokken
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ženy dokáží být kruté... Ale nejen ony

02.12.2008 20:36:00 | Erion Fate

dokonalá byla,
masku sundala,
zlost se na povrch vydala,
která srdce zlomila,
bez studu odešla,
zlost a smutek zde nechala...

znáám.. moc dobře znám.. :/

02.11.2008 13:38:00 | Ette

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí