Miško

Miško

Anotace: Poslední, na víc nemám právo...

Den mdle salutuje
všem mým vinám které cítím.
A tvoje oči
snad stejně jako déšť
myjí ti tvář
a já-
já přál bych si
mít svatozář
a snad být z kamene
někde u kopule chrámu
nebo vytesaný na božích mukách-
a dohlížet na tvé denní kroky
nechat se tebou míjet
a pokaždé tě políbit
rychle rychle
než přejdeš...
Autor ejs, 11.08.2008
Přečteno 486x
Tipy 7
Poslední tipující: cordeli, saddova, labuť, Marťafon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi obraty, tip zaslouzeny

11.08.2008 18:17:00 | saddova

Naučit se smát se ..
Bez tebe
Naučit se dýchat..
Bez tebe
Naučit se ptát se..
Bez tebe
Naučit se …..

Naučit se chtít žít..
Bez tebe

Nechci se učit
Bez tebe Jiříku

11.08.2008 16:17:00 | cordeli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí