černý rytíř

černý rytíř

Anotace: o boji pro lásku...

Krajinou černý kůň peláší
všechen prach kolem rozpráší
Na něm černý rytíř uhání
vnitřní síla jej pohání
Za pasem blyští se mu meč¨
jenž pamatuje krutou seč
Neodradí jej vítr ani bouřka
čeká ho však větší zkouška
Za svou milou jede bojovat
by mohl ji něžně milovat
Temnota ve spárech svých ji drží
její šat poletuje nad strží
Jejich srdce láska spoutá
roztrhne i sebepevnější pouta
Rytíř projde ohněm i vodou
v očích touhu,že zase spou budou
Autor Lilith-m, 11.08.2008
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, Isquieasuus, Charibeja, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí