Pro toho kdo je mému srdci nejdražší

Pro toho kdo je mému srdci nejdražší

Anotace: už sem se kvůli jemu jednou prala ata slečna má ted ode me pamatku...

Nad hlavou obloha snad diamanty posetá nám září,
ty vedle mě a úsměv na mé tváři.
Naplnil si mi srdce láskou, něhou a vším co je tak krásné,
mám v sobě to po čem každá holka prahne.
Připadám si u tebe jako v náručí anděla,
tak nádherně jsem se nikde jinde neměla,
tak moc na mě působí tvé objetí
ty jsi mě polapil a já ráda zůstanu v zajetí.
a když někdo mi tě někdy bude chtít vzít,
tak já klidně budu se bít,
jen já tě můžu mít
a u tebe dál bezstarostně snít.
Z noci se stal den a vychází sluníčko..
my přetáhli sme naše randíčko maličko..
ale co na tom,hlavně,že jsme spolu..
pojd posad se lásko posnídáme u stejného stolu..
Autor Natalie Kolářová, 18.08.2005
Přečteno 890x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí