Pocit

Pocit

Anotace: Jednosloké vyjádření mého pocitu...

Já vždycky šťastný býti chtěl,
Však hlas tvého srdce pro mě navždy oněměl.
Ten hlas, co uším mým tak lahodil.
teď vím....Já šťastný jsem byl.
Autor Freddie.n, 12.08.2008
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí