Nesvá

Nesvá

Anotace: ...

Nesvá

Bojíš se - však víš,že chceš,
Cítíš to, když se nadechneš,
Je toho moc, když mělo by být málo,
Je to pravé - či se mi to zdálo.
Pohled tvůj a dotyk snad,
Rozpouští ten stálý chlad,
Mám věrit ti či mámit chceš,
Hlavu mi tu popleteš,
Obávám se-však riskuji,
Nesvá jsem,když miluji.
Autor d.i.z.z.y, 12.08.2008
Přečteno 456x
Tipy 10
Poslední tipující: Woski, Bíša, saddova, strašidýlko-střapatý, Dejfor, Zinda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkné verše...

07.09.2008 00:48:00 | Bíša

jednou ti uklouzl rytmus,ale libi se mi to vic nez ta, co máš nad touhle..
sic jednoducha,ale slusne zpracovana

05.09.2008 12:02:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí