Utíká nám to utíká

Utíká nám to utíká

Anotace: Zastavte čas, chyťte ho za hlavu, já klidně přes moře vložit ji poplavu, zastavte čas, rozbijte budíka, ať hezká chvilka nám pomalu utíká.A pak na prázdné chvilky, vezměme všichni sirky, spalme tu prázdnotu, ať co nejméně máme v srdcích svých samotu.

Začátek týdne je tu zas,
Pondělí, Úterý, Středa…
Utíká lásko nám ten čas,
kdo ví, zda je to třeba.

Čas letí jako aeroplán,
zastavíme ho stěží,
chvíli být s někým, chvíli sám,
je možná oč tu běží.

Minuta po minutě, vteřina po vteřině
a den je zase v čudu,
jak krásně nám to plyne,
za chvilku zase budu…

U Tebe v náručí choulit se celá,
vnímat Tvé dotyky, teplo a chtíč,
cítit Tvou rozkoš a žár Tvého těla,
zatoužím po Tobě dobře to víš.

Ať Ti to utíká podle Tvé potřeby,
věci se vedou Ti tak, jak se má,
Pondělky, Úterky, Soboty i Středy,
těším se až zase budu jen Tvá.
Autor grázlík, 12.08.2008
Přečteno 490x
Tipy 1
Poslední tipující: poustevník Jirka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zastavte čas, aspoň do pondělí! :-))

01.09.2008 11:00:00 | poustevník Jirka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí