Na dobrú noc

Na dobrú noc

Anotace: kto chce nech si prečíta...

Polož si ruku na moj bok
ja dám si vína malý lok,
než začneš hrať na moje struny.

V hrudi mám bubon z ovčej kože
tie tvoje paže ach ty Bože,
sypú sa vo mne duny.

Dotančím s tebou na okraj noci
pre nič iné len pre ten pocit,
či zahreje nás nahota.

Ja vykladačka snov ti večer spievam
keď rozvodnená do teba sa vlievam,
prastarú pieseň života.

Stratil sa priestor nie je čas
na ktorej strane je ktorý z nás,
ne/čakal si snáď viac.
Autor krevetka, 13.08.2008
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., gentoo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná. :o)

25.03.2009 19:42:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí