Nádražní budovy

Nádražní budovy

Anotace: ................

Nádražní budovy,
prodavačky květin,
stojící vagóny,
zvuky kypícího života,
kolem nás slyším lidské kroky,
na rozloučenou polibky,
nevykrčené sliby,
znaky lásky,
hodiny neúprosně tikají,
ztracené klíče,
od skřínky vášně,

oslovím dívku,
do malého penzionu,
odjedeme,
jízdenku do ráje,
kupuji,
mince po stole,
se jen kutálejí,
kostka je vržena,
poznáme,
cestou necestou,
láskou na lokální železnici,
mezi mravenci v bludišti,
poznáme,
kolíčky s osobními věcmi,
knoflíky praskají,
ňadra její,
ve svitu lampičky,
tělo jí svítí,
v pokoji číslo dvacet čtyři,
klín ve které skrývá,
tajemství zrození duší,
když lásku si projevují,
milováním,
mezi jabloňovými květy,
jahodovými šampaňskými,
bezovými květy,

jablka na misce vah,
zářivě zelená,
krásně rudá,
dvě ruce,
levá,
pravá,
pro kterou se rozhodneme,
jedna vede z ráje do dálnice,
druhá nás pošle,
do věčného hledání,
neustálého strádání,

na posteli vedle sebe ležíme,
poprvé,
dvě nahé postavy,
vyhnané z ráje.
Autor Vlk v rouše, 13.08.2008
Přečteno 342x
Tipy 13
Poslední tipující: Luciiik, Equus przewalski, Lenie, Princezna.Smutněnka, Bíša, NikitaNikaT., Bláznivá Markéta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

me se to celkem libilo,ale misty jsem se uplne ztratila, coz je docela skoda, mozna moc zbytecnych slov, mene je nekdy vice...

13.08.2008 10:09:00 | saddova

Je to hezké, některé obraty stojí za to ... pro mne je to za ST!

13.08.2008 06:37:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí