O písni života

O písni života

Anotace: Co říct? Snad postačí tři tečky...:)

Jen jedna radost a dvojitý smích,
v očích štěstí, ve tvářích dolíčky.
Radostí lítají si všude, i po polích,
úsměvem hasí nepřejícné ohníčky.

Slzy a smutek smáčí jednu tvář,
druhá je podobná a s ní se trápí.
Vzájemně pro sebe jsou jako stráž,
ruka druhého vždy jemně slzy lapí.

Cokoliv od srdce nejhezčí je dar,
a píseň života pak šťastná je celá.
Někdy postačí obětí, polibků pár,
i hloupá maličkost velké divy dělá.

Láska je přece písní života,
spojení životů a spojení duší.
Někoho však zasáhne slepota,
a někteří zůstanou už navždy hluší…
Autor Werdysh, 13.08.2008
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: sondulacek, 6thSun, sýc
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Taky se mě zdá,že hluchých je někdy dost.Básnička se ti moc a moc povedla.Přeji krásný večer...

17.09.2008 19:40:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí