Poupě

Poupě

Anotace: (1995)

Jak poupě náhle rozkvetlé,
když smočeno je kapkou rosy,
tak jevíš se mi ve světle,
v tom co se právě nosí.

Tančíš jako víla,
po květech sedmikrás
a sama jsi tak milá,
máš spoustu vlastních krás,

ať jiní tvrdí si co chtějí,
já pomluvám jejich nevěřím,
mé vlastní smysly se teď chvějí,
tuna je pro mne pápěřím.

A laskavé je srdce tvé,
já neznám tě však zdá se,
že ses mi jako Ninive,
zjevila v plné kráse.
Autor Obyčejný básník, 18.08.2005
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Mně už ani pomalu čas od času nenepadají vhodná slova k vyjádření..tak jako zrovna teďko... 100

13.04.2006 22:29:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí