Otázky

Otázky

Anotace: Vzpomínky, otázky, odpuštění, pochybnosti

Vzpomínám na lásku,
v srdci mám otázku.
Co skrývá se v mých očích?
Nevíš, netušíš odpověď!?
Tím, ale nekončí mám zpověď!

Vzpomínej na lásku
a já mám otázku.
Co vidíš v mých očích?
Už víš, znáš odpověď!?
Já už nechci žádnou zpověď!

Neboj se a přistup blíž,
mezi námi není kříž.
Odpustila jsem vše zlé,
mé oči jsou zas tvé
i mé srdce ti náleží,
na tobě však záleží.

Vzpomínáme na lásku
a přeci mám otázku.
Jsem v tvém srdci jediná
a nebo je tam i jiná?
Autor Vittoria, 13.08.2008
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Tvůj kamarád Kodein, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

žárlivost není dobrá vlastnost :) někdy býva spojena se závistí více či méně i s arogancí :)

13.08.2008 13:43:00 | Tvůj kamarád Kodein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí