Poupě ranní

Poupě ranní

Anotace: :)

Okna se zamlžila,
lze na ně verše psát,
tak než se rozplynou,
zkusím je malovat.

Zavírám Tvoje oči,
klepu se starostí,
až mé rty Tvoje smočí,
staneš se sladkostí.
Jen tiše přičichnout si,
jak voníš lásko má,
jak v sobě vášeň rdousíš,
jsi celá nachová.
Jen letmým dotykem,
jen letmým políbením,
stáváš se poupětem,
které jen pro mě voní.
Jsi mojí květinou,
jsi moje poupě ranní,
nechci už za jinou,
jen Ty mě neporaníš.
Autor Ďábel sám, 13.08.2008
Přečteno 541x
Tipy 13
Poslední tipující: lovelienka, pejrak, Bíša, Psavec, okapovaroura, Myrja, saddova, igniss, hanele m., WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, je hezká.

14.08.2008 00:02:00 | Psavec

i já se vzdavam sveho rypani...souhlas, moc pekna...
nejvic mne ,ale zaujal zacatek

13.08.2008 22:12:00 | saddova

tak tu rýpat vůbec nebudu - je moc povedená...

13.08.2008 18:44:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí