Země

Země

Anotace: na chvíli jsem splynula s přírodou,....

Jsem kousíček od pravdy
země se otvírá a promlouvá
vylezu do výšky až na hradby
poslouchám, jak země mi domlouvá,..

Slyším ji, ač slova nepromluví
splývám s větvemi stromů
ten pocit, osvobozující je nový
země zpívá tisíci tónů,...

S oblaky spletená
dívám se na ni
jsem z toho zmatená
život teď leží mi na dlani..

Stačí teď vánek jen malý
a zfoukne mi život z té dlaně,
na zemi dívám se zdáli
a ona se tváří zadumaně,...

O čem to přemýšlí?
Nemusím se už ptát
má duše uslyší
zdali bude ten vánek vát,....

Přestávám už se báti,
teď tisíce tónů mi říká
země je otec i máti
země je klíčem,
který brány poznání odmyká,..

Zvedl se vítr
a zfouknul mi život z dlaně,
a země dál zpívá
a já se teď dívám zadumaně.
Autor Singlová, 19.08.2005
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí