hříšný tanec

hříšný tanec

Anotace: "reportáž" jedné noci probdělé ...

pohoda v mé mysli

vzpomínám jak se to událo

když jsme se poprvé viděli

a v hlavách se nám zatmělo

.

vedeni touhou poznání

povzbuzeni alkoholem

bez slov z lásky vyznání

ruce hledaly se pod stolem

.

hladové pohledy ..

nešlo ubránit se chtíči

v poblouznění melodické nálady

stále míjely se naše oči

.

těla dvou neznámých lidí

co po sobě tolik touží

jeden na druhého hledí

a praketem se v rytmu hudby plouží

.

v obětí plujeme prostorem

beze slov promlouváme k sobě

můj jazyk je kurýrem

co nese něhu k tobě ..

.

omámen tvou vůní

tu za průzračné noci

slyším jak zvony znějí

tam ve tvém srdci

.

.

---
Autor Jan Střelec, 04.10.2004
Přečteno 1015x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí