Do růže vyryto rtutí

Do růže vyryto rtutí

Anotace: moje všechno..na stříbrném podnosu spolu s brusinkami a olivami..

Pohledem zkoumavým mlčky se ptám,
kdy Tě zas uvidím, zda doufat mám,
s odvahou v koncích Tě nepoznávám,
obavou konce si zoufám...

Pokaždé znovu si do ticha sním,
modlím se k Bohu, snad mu věřit smím,
v představách bloumám, jsem na rozcestí,
touhou si na cestu svítím..

Fotky s tvou tváří už nazpaměť znám,
emoce v očích Tvých rozeznávám,
navždycky budu se jen sebe ptát,
zda bez Tebe jít dále mám..

Jednou se pro Tebe má lásko vrátím,
snad si budu jistá svým rozhodnutím,
myslím, že osud mi mé plány zhatí,
dětství Ti čas nevrátí..

Vítr mi nádhernou písničku zpívá,
že moje víra jen ta nezkomírá,
právě když času mi už moc nezbývá,
touha v srdci že neumírá..
Autor Cathleen Evans, 14.08.2008
Přečteno 435x
Tipy 5
Poslední tipující: Vlk v rouše, Caracol, okapovaroura, Šerák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a mě se líbí, i když jsou tací, kterým nesedí aní rýmy ani rytmus :-)

16.08.2008 18:37:00 | Caracol

ano,je to zkracvano zamerne ,-)protoze je to ve vsech slokach stejne..jako u pisnicky..
kdyby to nebylo schvalne, neopakovalo by se to ,-)

14.08.2008 13:35:00 | Cathleen Evans

Zajímavé:).. zdá se mi, že ten rytmus se na konci každé soky zkracuje záměrně... jen nevím proč:)

14.08.2008 13:27:00 | Šerák

nekde ti nesedi rym,ale vic mi vadi ten rytmus, co nevychazi...

14.08.2008 13:07:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí