Smutný dopis

Smutný dopis

Anotace: staršího data ;-) ted uz je vše jinak

Tento smutný dopis píšu.
V ruce držím plyšového míšu.
Slzy mi tečou po tváři,
už mám napsaná dvě slova: "Ty lháři!"

Tužka mi spadla na zem.
Byla jsem do tebe blázen.
Topím se v slzách
a bloudím v hlubokých mlhách.

Ztracený je pro mě svět,
vše zebe jako led.
Autor Vittoria, 14.08.2008
Přečteno 636x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, okapovaroura, Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí