Možná ty a já

Možná ty a já

Anotace: ....

Sbírka: Básník

Teď už i ty víš jak zklamání chutná.
Jenom si nepřeju abys byla smutná.
Okno se rozsvítí a nebo zhasíná.
Není to naposled co voda tě spálila.

Ve dnech pláče tvé oči slzí.
Ústa nic neřeknou ticho nepokazí.
Jiní se prochází,hloupostem se smějí.
Zamčená ve věži a nikdo to neví.

Jenom si tak sníš o tom co bys chtěla.
Příčina tvých smutků mizí jako pěna.
Neskrývej svou tvář při bouřce,hromobití.
Zítra ráno slunce do okna posvítí.

Rozhlédni se kolem,jak vše krásné mizí.
Nech mě brousit kosu,co minulost sklízí.
Musíš být silná,vydržet ten souboj s časem.
Šedá barva kolem tebe není tam kde já jsem.

Lidé říkají jak si začít život psát.
Lidé říkají co přinesli k nám.
Lidé říkají možná ty a já.
Lidé říkají to ti pošeptám.

Jenom si tak sníš o tom co bys chtěla.
Příčina tvých smutků mizí jako pěna.
Neskrývej svou tvář při bouřce,hromobití.
Zítra ráno slunce do okna posvítí.

Možná ty a já.
Možná ty a já.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 19.08.2005
Přečteno 851x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí