STRACH

STRACH

Anotace: .....:)

STRACH o tebe mě souží čím dál víc,
STRACH o tebe a tvou líc.
STRACH o tvou lásku ke mě,
STRACH že se bez tvé lásky zratím ve tmě.
STRACH o tvou krásnou vůni,
STRACHEM o tebe stůni.
STRACH s tebou chvíli nebýt,
STRACH s tebou už nikdy nesnít.
STRACH že stratím tebe,
STRACH že s tebou ztratím nebe.
STRACH ze zrady a ublížení,
STRACH s pomsty a ponížení.
STRACH o tebe už nechci mít,
ze STRACHEM v srdci nechci žít.
s tebou chci raději navěky být
a s tebou bezeSTRACHU žít...
Autor Katýsek, 14.08.2008
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí