Nemůžu bez tebe žít

Nemůžu bez tebe žít

Anotace: ..

Nemůžu bez tebe žít,
ne, nejde to.
Svou vzpouru jen na tebe upletla jsem si byč.
Jsi moje všechno.
Jsi moje droga.
Promiň,
už blázním,
docházejí mi slova.

Teď bojím se říc jen:
pojď, zkusme to znovu,
snad o to budeš stát,
a co když ne ??
Pak umírám.

Neumírám bez tebe žít,
teď už i ve dne
nutíš mě snít.

Bez tebe není život,
jen umírání.
Smrti se nebojím.
Naše láska však,
nedá mi spaní.

Tak pojď,
zkusme to znova...
Však už jen
bez lhaní,proboha!
Autor Lykan, 15.08.2008
Přečteno 514x
Tipy 1
Poslední tipující: bokken
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hodne ti skace rytmus, formou to taky neni dobre a ani jsem si nebyla jista jestli je to volny nebo vazany vers...

15.08.2008 10:04:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí