Spolu

Spolu

Anotace: ... prostě spolu!!

Nohy spuštěné k zemi dolů,
moje a Tvoje, ve tmě spolu.
Do očí vítr fouká prach.
Do duše vtírá se mi strach.

Od zděné zídky cítím trochu chlad
a nejspíš je to na mě taky znát;
přitáhneš si mě k sobě ještě blíž.
Dávno se neptáš, jestli smíš.

Listí na stromech šumí tiše.
Já mám tak zvláštní pocit v břiše.
Do očí se Ti podívám
a náhle v srdci teplo mám.

Lehce se usměješ, ale tak mile.
A to je přesně ona, tahle chvíle.
Tenhleten úsměv já moc dobře znám;
teď se jen zeptáš: "Nezajdem ještě k Vám ... ?"
Autor Marfulka007, 15.08.2008
Přečteno 362x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, Psavec, Caracol, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ach...ta láska...to je kráska. :o)

15.08.2008 15:01:00 | labuť

Hezká a zeptala se?

15.08.2008 14:19:00 | Psavec

krásně procitěné, moooc moooc hezké

15.08.2008 11:38:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí