Náplasti

Náplasti

Anotace: O lásce a smutku co po ní zůstane

Tma tmoucí mě sužuje,
kapky deště mučí,
Bůh mě snad už křižuje,
srdce láskou pučí.

Byl jsi pro mě osvětou,
bohem v lidské podobě,
teď jsi už jen posměchou,
prbíranou v krčmě i lidově.

Tvůj zločin byl odhalen,
zrada Tobě vlastní,
nevěrou jsi pobalen,
mé srdce plno náplastí.

Ty už tam zůstanou
a při životě mě drží,
mé city povstanou
a ty pak půjde nad strží.

Černé, vráščité osobě do tváře pohlédneš,
co uvidíš Tě zděsí,
když zpátky se ohlédneš,
uvidíš mě,jsem v šachách jen pěší,
ALE I TEN MÁ PRÁVO NA ŠTĚSTÍ!!
Autor BloodyButterfly, 15.08.2008
Přečteno 360x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Holis, Princezna.Smutněnka, klarass, Puck
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pozor na rytmus, jinak celkem dobre

15.08.2008 15:56:00 | saddova

Jsem ráda, že si uvědomuješ, že máš právo na štěstí :)

15.08.2008 11:58:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí