někdy to opravdu moc bolí

někdy to opravdu moc bolí

Anotace: starší kousek

Každý den je tvůj a můj osud stejný,
tobě nejasný, ale mně naprosto zdřejmý,
já brečím a ty v klidu spíš,
smůla jen, že své sny se mnou nesdílíš,
nevíš co chceš a to je věčná škoda,
naše láska se ani za halíř neprodá,
nečekám, že se můj život změní,
chvíli je krásný a chvíli zase není,
pořád doufám a čekám na zázrak,
že obloha zmodrá a zmizí ten černý mrak,
nemám už sílu na další slzy
a ani nevíš jak mě tohle všechno mrzí.
Autor zyni, 15.08.2008
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: zzlatý, V e r u n k a
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..pěknéé uplně to vystihlo situaci v které se zrovna nacházím a nikdy bych to tak hezky nepřevedla na papír jako ty..snad naposled se cítíme takhle..

16.08.2008 09:59:00 | Veka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí