Sbohem

Sbohem

Anotace: Dlouho mi trvalo než jsem tohle napsala...Tohle je poslední sbohem !!!

Sbohem

Měla jsem velkou lásku,
vše bych pro ni dala v sázku.
Ale všechno hezké jednou končí,
tak se touhle básní loučím.

Srdce, cos zlomil se s Tebou loučí,
a já doufám, že pro příště se poučí.
Své myšlenky na Tebe moje hlava vypouští,
To, ale neznamená, že vše Ti odpouští !

Mé srdce krvácelo … pomalu ustává,
však vzpomínka ve mně navždy zůstává.
Mé myšlenky už nepatří jen tobě,
chci najít opět samu v sobě.

Sbohem Ti dávám se slzou v oku,
už nikdo mě neuvidí po Tvém boku.
Doufám, že vše špatné přešlo,
sbohem … mé slunce zase vyšlo !

Sbohem Davide
Autor seherzada, 19.08.2005
Přečteno 690x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Za vzdor schováme svoje city,
už nikdy neřeknem si já i ty,
co skončilo se nevrací,
ač srdce hodně krvácí,
zas přijdou dny veselé né smutné,
kdy slzy nebudou nutné
a láska přijde nová,
opravdová ne snová:-)

06.05.2006 08:34:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí