Narozeniny

Narozeniny

Anotace: -

Všechno nejlepší k narozeninám,
přemýšlím o tom, co ti dám.

Bonboniéra osladí ti život,
chvilku bude hej, ale potom ticho.

Růže přinese ti potěšení,
ale jenom na okamžik, víc v ní věru není.

Nejlepší dárek prý ukrývá se tam,
co člověk z lásky a rád udělá sám.

Udělám pro tebe všechno, přece,
víš, že jsme oba v téže řece.

Ale co jen dát ti mám,
to je pro mě hlavolam.

Že na nic přijít nemůžu, toho lituju,
ale věř mi to, že tě miluju.
Autor Zinda, 15.08.2008
Přečteno 466x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, el viento, d.i.z.z.y, malá a šikovná, okapovaroura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dej mu sebe...

18.08.2008 21:41:00 | malá a šikovná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí