ALL STAR*

ALL STAR*

Anotace: *ALL STAR*

V krabici s nápisem
Converse - All star,
schováváš ustřihlý
prameny vlasů
tvejch bejvalejch lásek.

Pod polštář poskládáš
svoje svědomí,
a když ráno vstáváš,
divíš se že
na Seznamu
zbyl už jenom
poslední link,
a pod ním tvoje jméno.
*
Ve finále týhle
podivný hry seš
stejně jenom ty.*
Autor colorka, 15.08.2008
Přečteno 367x
Tipy 6
Poslední tipující: jiljovský, Veru, Caracol, Bíša, okapovaroura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí..

16.08.2008 18:27:00 | Caracol

..pravdu máš-jde o to udržet si,to své,,já"..

15.08.2008 22:37:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí