ostružinový milenky

ostružinový milenky

Anotace: taková... vzpomínková... na loňský léto... na "poprvé"... a taky taková dost aktuální ;) je věnovaná. dvou slečnám. a těm dvoum, který mě vždycky dokážou rozehřát... na duši aj na... :)

Už zase potkávám v ulicích slečnu,
co prodává zimní ovoce.
a dneská má ve velký akci
--- ostružiny ----
( zamilovala se )
a má od nich poškrábaný kotníky,
který odhaluje špatně střižená sukně.

Říká,
že se zamilovala do básníka,
kterej si kupuje každej den
kilo hroznů.

( - pak sedí u řeky
a kutálí kuličku po kuličce do vody-
- to vím zase já - )

Zamilovala se do muže.
Proto jsou ostružiny v akci.

--- ani já si je dneska nekoupím ---

Jenom jednu mandarinku.
A její šlupka mi pak zůstane
v kapse kabátu...
Až do další zimy.

( Ale to už budu mít křiklavě
růžovej kabát
a fialovou kytku z plyše na klopě )

... a taky budu mít milenku ...

.jako správná básnířka.

( budu ji mít jenom pro image )

. Básník od řeky má taky milence .
Ale to slečna neví.

- a dál si každý ráno češe vlasy
s myšlenkou na něj -

(--- no picture for this poem---)
Přečteno 347x
Tipy 14
Poslední tipující: Karmínka, HarryHH, pavlis, Caracol, Lota, Zuz., WhiteSkull, okapovaroura
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc krásný ;-)

18.01.2009 00:13:00 | Karmínka

... nemám milence - tak asi nejsem básník ....:-))
čož mi zase tolik nevadí ....
... ale láska co dává život dětem ... ta za to stojí ...

*- ... a všechno ostatní je buďto póza, a nebo ...
***- .... slepá ulička ...

16.09.2008 16:02:00 | HarryHH

originální.. líbí

16.08.2008 18:26:00 | Caracol

...líbí...moc!!!

16.08.2008 11:55:00 | Lota

Teda..ty píšeš..ty tvoje..jsou tak jiné, tak tvé, tak krásné, že i kdyby nick byl jen prázdné místo, vždy je poznám...

16.08.2008 11:00:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí