Láska

Láska

Anotace: ...

Jako dvě stužky, červená a žlutá se kolem sebe točí
kdo spatřil je tak tiše zmizel jako když svítání dnu přenechává svět
Cit překrásný, co hřeje v srdci, jako slunce led.
Spanilá červená v barvě růže, s očima draka a duší jednorožce
a krásný žlutý s tělem Herkula a srdcem tulipánu
on krásnější než v knížce kresba na záložce
ona šperk cennější, než srdce z marcipánu.
Společně jedno srdce bije dvakrát jak hodiny tik a tak
jako dvě strany jedné a té samé mince
jediné světlo jitřenky i večernice.
Autor Frosty28, 15.08.2008
Přečteno 459x
Tipy 3
Poslední tipující: slečna.závist, Tracy Beakerová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky vyjádřené pocity. :-)

23.03.2009 23:43:00 | Tracy Beakerová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí