zkus to..

zkus to..

Anotace: trochu starsi vecicka...

Chtěla jsem Ti další hloupou básničku složit
všechny ty city a pocity do pár vět vtěsnat
vše co v sobě dusím do těch slov vložit
hloupý strach při psaní neznat

Problém je v tom, že sevřená jsem úzkostí
smutek a pláč, já pohrdám radostí
mám strach, že pode mnou slabý led křupe
někdo tam stojí, někdo mi po něm dupe

Nedokážu to, neumím, tak ti jen řeknu:

Jestli to co tvrdíš, je pravda trošku
dokážu najít pramen zrodu i v malém doušku
i z malého semínka zrodí se květina
všechno někde vznikne, pořád něco začíná

Jestli dáš šanci našemu světu
uslyšíš ode mě jen tuhletu větu:
"všchno co na tomhle světě mi náleží,
dala bych do banku vědět, že ti na mě záleží"
Autor Alex91, 16.08.2008
Přečteno 400x
Tipy 7
Poslední tipující: Neznámá v neznámé době, al-pacino, jesterka, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě jedna z nejlepších... :o)

02.02.2011 09:45:00 | Neznámá v neznámé době

hodne ti ujizdi rytmus, vic se na to zamer

16.08.2008 11:24:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí