těm očím

těm očím

Anotace: nemam slov,smutno,prázdnota,nejistota a hezka vzpominka na alkoholického pseudoprince

Jedné úplňkové světlé noci,v uších noty a v sobje zmatek
z tvojí moci,další co na řadě poseru na plné bílé čáře.
Chuť řvát a utíkat do pryč a daleko,
ještě pár významných minut a uz nebudu na měkko!!
Zatnu zas zuby a sepnu vlasy,
poučení z tvé pochybné krásy!
Závěrem můžu říct,že nelituju a pořád tě chci milovat celou tu světlou noc.
Autor Veka, 16.08.2008
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí