Láska? Che!

Láska? Che!

Anotace: ...

Tvá píť z nádherných ňader,
v ústa mě opustila,
zjistil jsem, že pouhá dívka,
či kurva v srdcích mnoha jsi.

Tvůj žalm nepadá na mé srdce,
jsi ty a miliony dalších,
stejně krásné, podobně rozverné,
věř čemu chceš, ale je to tak.

Teď nepíši pro tebe,
má drahá jediná, ty kurvo,
teď vyznávám lásku kráse,
jenž ty se rovnat nemůžeš.

Nádherným modrým očím,
tváři bez jediné vrásky,
Miriam, sne jenž přicházíš jen jednou…

V životě a na tomto světě už tolik štěstí není…
Autor Láďa, 16.08.2008
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co se tyce slov, tak se mi libi, ve vetsine,ale nelibi se mi slovosled a zpracovani

16.08.2008 11:17:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí