Jméno nebe

Jméno nebe

Anotace: každé nebe se nějak jmenuje a to i to tvé...

V objetí lučních květin,
do nebe se dívám,
vidím tvé nádherné oči,
ještě znát jméno, znát jméno nebe.

Ani jedenkrát do náruče jsem tě nevzal,
nepolíbil tvůj dekolt ani tvá ústa,
jen tvé oči dělají mi společnost,
v nocích jako je tato, v nocích beze snů.

Ani jedenkrát nedotkl jsem se tvé dlaně,
nepolíbil tvoji duši v nejtajnějších místech,
jen tvé oči dělají mi ve vzpomínkách zle,
v nocích jako je tato, beze snů a bez tebe…
Autor Láďa, 16.08.2008
Přečteno 572x
Tipy 3
Poslední tipující: okapovaroura, Bíša, SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná

16.08.2008 11:16:00 | SZN

bohuzel mne tohle nijak nezaujalo, nenasla jsem nic, co by mi toto jako volny vers , imponovalo

16.08.2008 11:15:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí