Rozpálené bludiště...

Rozpálené bludiště...

Anotace: Žhne, až se pokožka mění v troud...

Rozpálené bludiště...

Žíznící zvířátko,
těžká, hustá krev,
kašovitá hlína,
srdeční pumpa,
suchem se zadírá,
v bludištních zdech...

Jen nablýskané pozlátko,
vyprahlou neuhasí žízeň,
tak jak to chodívá,
bylo to nakrátko,
nádherně mámivá,
působí jen trýzeň...

Navždy budu otrokem,
tomu, kdo lásky dary,
žízeň palčivou uhasí,
naplní průzračné poháry
chladivým mokem,
kapkou ranní rosy...
Autor Krtica, 19.08.2005
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí