bez názvu

bez názvu

Anotace: jen jak říci, že...

Má lásko, bolíš na duši,
aniž to tušíš, tak pravdivá jsi, divá,
nestačí jen dívat se na tebe
Mé tělo rozhořelé naplno řeže a pálí vědomí
až svědomí zebe, padá led
Co bude až tebe nebude?
Pomalu umím nazpaměť:
Dřív nežli obléknu se do pout tvých
sprostím se nadějí, že je to naposledy
kdy svedena k hříchům bláznivým se obaluji splínem
nevinná početím stanu se, lásko jen stínem
co bolí na duši aniž to tuší
Autor jiřička, 16.08.2008
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí