Do očí ponořená

Do očí ponořená

Anotace: …Hlubino do očí ponořená....

…Hlubino do očí ponořená,
Jsi jako žena beze jména,
Kolik skrýváš tajemství,
To snad jen básník ví,
Ten básník bláznivý,
Samotou opilý…
Autor Archymil, 16.08.2008
Přečteno 523x
Tipy 1
Poslední tipující: okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí