Motýlek

Motýlek

Anotace: ...

Jsem muž a Ty jsi žena
do sedmi závojů zahalena
milostným nektarem orosena
to vím
tuším
miluji
chtěl bych Tě dobývat potají
nezbední ďáblíci doufají
ve dne i v noci mi šeptají
o Tvé kráse
nejím nespím myslím
jen na Tebe
na oči ústa vlásky
nádherné čarokrásky
na Tvé tělo
svědomí
oněmělo
a já slibuji
hory a doly
svatební stoly
bohatství štoly
jsem rozechvělý
třesu se touhou
svádím to na lásku
na křídla bělásků
přísahám
věrnost
věčnost
cit
musím Tě mít
strhám závoje
dám se do boje
s dívčí cudností
opatrností
zkuju mosty
povolnosti
dobudu bránu
odejdu k ránu
navždycky
Autor LauraKošinová, 17.08.2008
Přečteno 422x
Tipy 12
Poslední tipující: Jin, a_tao, Holis, Myrja, okapovaroura, saddova, Bíša, Psavec, blue
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak tohle se mi moc líbí

17.08.2008 20:57:00 | Myrja

celkem si mi též zamlouva,ale pozor na rytmus, je to mrška zrádná :-)

17.08.2008 14:26:00 | saddova

Nádnerné verše!

17.08.2008 13:56:00 | Bíša

Jo, líbí se mi.

17.08.2008 13:43:00 | Psavec

tak se do toho pustíme... :)

začátek parádní, lehký, citový

dále popis láskových stavů, s dobrými rýmy

pak jsou sliby, přísahy

a pak...
zakončení snu

je to výborné :)

17.08.2008 11:45:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí